Equus och Allt därtill

 Monty har nu fått igång Equus Online University på sin hemsida www.montyroberts.com och det rullar på av bara den. Vill Ni läsa vad Monty Roberts har för sig kan Ni gå in på Montys hemsida och läsa under nyheter eller ännu bättre hitta honom på Facebook och Twitter.

Här på denna bloggen fortsätter jag att filosofera om tyckande och tänkande från mina hästar och mig själv - när insikterna flödar kan man ju säga att man Walks your Talk:) Vi fortsätter att göra saker och ting konfunderat med att flytta runt våra hemsidor - Monty har lagt upp våra FLAGGOR på sin hemsida för att det ska vara lätt för Er att hitta oss - vi har lyckats få till en Hästpedagogen hemsida som snart lanseras. Snart skriver jag. Om Ni bara visste hur lätt det är att jobba med hästar mot datorer, ingresser, moduler och allt sånt där! Hujeda mig. Men visst ska det gå!

Så har vi då hagenkommentaren: -Det är vår nu hästskötarn! Dags att ta fram de grova borstarna för nu ska håret av! Stöv och hår yr i den lätta vinden. Man får knappt luft. Indy och Monty är lyckligt lottade med ett par björkar i sin hage - oj! vad de kan klia sönder sina fina manar! Det är även lite lättare att mocka..fast det är klart..hagarna lär nog behöva en rejäl "makeover" när snön är borta. Trodde jag bara hade ett par centimeter kvar med snö i paddocken - men hindren som står kvar sen före jul låg uppe på 30 cm...får nog räkna med ett par dagar xtra innan vi kan ge oss in där. Tänk, snart kan vi utropa Släpp fångarna loss DET ÄR VÅR!

 
Etiketter: equus

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln