Detta är ett blogginlägg

DAGS ATT BLOGGA IGEN!

För det finns de som inte gillar facebook - men gillar att läsa om hästar, sunt förnuft, tankar och tyckande och Montys påhitt här i världen!

Jag har försökt boka in Monty Roberts på Flyinge - och FLYINGE är på G, men det är även Monty! Han har de senaste dagarna ridit för Drottning Elisabeth II av England på hennes Jubilee, en hyllning till hästen. Monty har blivit inbokad till ännu en lång Tour både i England och Tyskland, däremellan ska han till Australien, hinna arbeta med Drottning Elisabeths galoppörer, starta i ett par tävlingar inom Working Cowhorse i USA, special arrangemang för OS i London (!), skriva kontrakt med vår nya SKYDDSÄNGEL (återkommer om vem!) och sen var året slut. 

Så vi satsar på att köra en Sweden Tour 2013 och hoppas FLYINGE har en dag ledig till oss och jag ska än en gång fråga om Ulla Håkanson vill rida med Monty, för det uppskattade Ni publiken och sen har jag funderat på Jens Fredriksson, för jag gillar hans syn och attityd på sin facebook sida, och sen ska "mina" elever får arbeta och rida för publiken - de är ju framtiden!

 

Här på Monty Roberts Learning Center SVERIGE väntar vi ivrigt på ett nytt gäng med hästkunniga kunskapstörstande INTRO ELEVER - de vågar, de satsar och de vill ha svar, det gillar vi! 

Vi arbetar frenetiskt (!) med att få vår grundläggande utbildning validerad - det är ju trots allt så att vissa av oss inte kan söka till Hippologen längre, ja, pga åldern menar jag, men ändå vill veta och framförallt arbeta med hästar. 95% av våra elever är redan duktiga hästmänniskor, ryttare, hingsthållare, unghästutbildare osv så det är nog INTE LÅNGT KVAR tills någon från Svenska RIdsports Förbundet dyker upp på våra kurser - AFTER ALL - det händer ju på Brittiska Ön! Jo, det är sant!

 

Diskussioner som förekommit på Facebook är bla: hur hårt spänner vi sadelgjorden? Vad är våld? Kan man reahbilitera hästar? Nya filmer på youtubes hastpedagog channel, gräs och fång, kunskapets vara eller icke vara. Hur spännande som helst och Robert Solin på Hästmagazinet har börjat lägga ut mer och mer från Hästpedagogen, det gillar jag också!

 

Men tillbaka till Er - Camilla Prager, är inte bara elev - hon är Ryttarcoach också, så behöver Ni tips hur Ni ska hitta den inre styrkan att VÅGA så mailar Ni henne! Man vet aldrig när rädslan eller adrenalinet kommer smygande och det är faktiskt HELT MÄNNSKLIGT att inte bara agera utan även reagera, som hästarna till exempel.

HJÄLP - vad gör jag för fel? Det är nog inte FEL utan bara svårt för hästen att läsa av dig "rätt" - så lägg upp ett klipp på YOUTUBE eller ställ en fråga så FILMAR jag TILLBAKS och hjälper dig på vägen. Kostar inte en krona! Visst är det bra med gratis.

Mitt liv är gratis, inte till salu och härligt att leva!

Keep On Equus All

Etiketter: youtube filmer flyinge

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln