HÄSTKUNSKAP för HELA SLANTEN

Just i denna stund befinner sig 3 utav mina elever på Flag Is Up Farm, CA hos Monty Roberts. Det är OLIIIDLIGT spännande!

Man har ju full förståelse för att de är oerhört upptagna med att lära sig allt dom kan, insupa varenda liten nyans och passa på att fråga Monty om allt det där man funderar över!

Jag ser mycket fram emot att "få kollegor" i Sverige i framtiden. Ska vi dela med oss och sprida budskapet blir allting så mycket bättre om vi är flera!

 

I dagarna har jag sökt mycket information om allt från sadlar till nosgrimmor. Jag skulle igentligen ha skrivit färdigt min Power Point till HORSEPOWER föreläsningen på Historiska Museet i Oslo till på söndag - men blev "avbruten" när söta ponny flickan var bekymrad över sin lilla ponny om huruvida det var bra eller inte när tränaren tyckte hon skulle ta ett spö i handen för lilla ponnyn behövde det.

Tänk, jag kan knappt komma ihåg hur jag såg på världen när jag var 13! Däremot har jag fantastiskt många unga tjejer och killar som vill och vågar men behöver oerhört med stöd för att våga stå upp för sina ponnisar och känna sig trygga i det de känner för sina ponnisar. Det är säkert en alldeles alldeles fantastisk värld, med träning och tävling och bloggar och facebook - alla ser och hör och tycker och tänker precis vad som helst. Jag tror att min barndom var bra mycket anonymare:) 

 

Nåväl - TACK VARE facebook och SKYPE (!) så hittade detta fram idag, just när beslutet togs! Nu skulle jag ju få rätsida på vilken typ av sadel som passar mig (!) och min häst (!) och varför (!) och sen skulle jag ju lista ut allt det här med tänder, tunga och bett för att komma fram till vilken nosgrimma man ska använda (!) för stunden alltså (!) och så var det det här med vilken färg man ska ha på schabraket och lindorna (!) och ja, just det; power pointen till föredraget på söndag. 

MEN! Jag har fått lite extra att göra nu:) Så jag tar EN SAK I TAGET!

Återkommer med mer spännande nyheter efter helgens bravader i Oslo!

KEEP ON EQUUS ALL

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln