THE NEXT GENERATION!

Tänk vad livet kan vara alldeles alldeles underbart! Nu har jag varit i Tyskland och träffat mina kollegor från hela Europa och så Monty förstås! En härlig känsla och fantastisk stämning från både publik och teamet omkring oss! Många av oss har turnerat med Monty i över 10 år och mina yngre kollegor påpekade att de int e kommer att kunna göra det..nåväl Monty 76, behöver få lov att bli pensionär och kanske flytta sina stora demonstrationer från kl 8 på kvällen till sen efterniddag istället så han kan få komma isäng i "normal tid" - men tro mig att vi "yngre" är helt slut även till frukosten dagen efter en show och Monty kommer glidande med ett stort leende på läpparna och god aptit, på både mat och livet!

 

Vi hade ett par riktigt kluriga hästar på de första 3 demonstrationerna och det gällde att ha ett öppet sinne och lyssna noga, hästarna idag har rejäla krav på sina människor. Vi passade också på att titta på filmen Buck och resonerade och diskuterade det hästpsykologiska i allt runtomkring. Ni förstår, alla de där "cowboysarna over there" känner varandra rätt bra, de har tävlat ihop i 100 år (!) och det är precis som när man ser våra toppryttare möta upp på Stockholm Horse Show - alla känner alla.

 

Jag hade så fantastiskt roligt så jag glömde helt bort att jag var i tidningen i tisdags! Skånskan gjorde ett jättefint reportage - och nog både Tackar och Bugar jag! De fick även med att min egen lilla Equus Clinic är gratis på Lomma Ridklubb på söndag och en liten extra kick PR inför Montys Sverige besök den 6 april på Flyinge nästa år, är ju aldrig fel! Det blir en Jubileums Show med mycket RIDNING och The Next Generation - det är vi mina vänner!

 

Jag har fått in en hel del frågor om hästar och deras sätt att bemöta och försöka få information från oss människor, så jag ska sätta tänderna i detta under resten av veckan och lovar dela med mig!

Jag önskar härmed en HÄRLIG HÄSTLIG HÖST (för inte har det blivit vinter här inte!)

Här är länken till SKÅNSKAN!

Ann

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln