TACK FANTASTISKA LOMMA!!

Vilka Fantastiska Hästmänniskor på Lomma Ridklubb! Så kunniga och engagerade! Det var ett sant nöje att få träffa alla dessa människor idag. Och nog fick de sig ett par goa skratt! När jag, som vanligt, har jagat runt min elev och demonstrerat Join-Up® på en människa först så att min publik hinner se alla tecken på första hästen (för det tar bara 6 minuter att göra en Join-Up®) då kommer BOMBSÄKRE BOBBAN in och har INTE en tanke på att demonstrera sitt Equus Språk eller överhuvud taget flytta sig! Så tecken kom på mindre än en minut och vi fick härmed bortse från att hästar har ett "NATURLIGT FLYKTAVSTÅND" på 400-600m :) En dam frågade mig efteråt om jag inte tyckte det var lite pinsamt, jag frågade då hur hon menade. Det är ju trots allt så att varje häst är UNIK och just denne fine ponny pratade med väldigt små bokstäver. plus att det många gånger händer hästägarna själva när de varit på en clinic med mig och själv ska prova - och resultatet kan då vara att "DET FUNKAR INTE" - så det är mycket bättre att veta att det kan hände "den bäste", och framförallt fick vi ändå se en häst kommunicera. LÄRDOMEN är mao att se till INDIVIDEN och HÖRA vad de säger oavsett hur de gör det. Bobban processade MYCKET efteråt! Pinsamhet har med ens ego att göra - och mitt ego utövar jag endast på sambon här hemma ;).
Men jag måste säga att det var FANTASTISKT TREVLIGA HÄSTÄGARE! Många bra frågor och härligt engagemang! Vi drog över på tiden rejält idag för det kom bara fler och fler hästar och det TACKAR JAG ÖDMJUKAST FÖR!
Keep Up The GOOD WORK LOMMA! Och speciellt tack till ULLA LESTANDER för denna fina dag och till alla HÄRLIGA UNGDOMAR som vågade fråga och VILL! Varmaste Ann

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln