MONTY PÅ TV

Så spännande att läsa på Hästmagazinets hemsida idag att det ska komma en TV kanal om BARA HÄSTAR i Sverige. Undrar om det är HRTV eller kanske Horse&Country TV? HC har ju haft lite undersökning här i Sverige..interesting!

 

För övrigt har jag meddelat Monty att han behöver ha med sig (på sig!) långkallingarna när han kommer till Sverige - tycker mig märka att till och med hästarna fick en släng av vårdepression när storm och snö vräkte in över Skåne här i veckan! Till och med gamle CD, som har en oerhörd avsmak av det här med täcke i alla de färger och former, uppskattade både den lilla pyamasen och ett litet fodrat för utevistelsen.

 

De 8 forskarna alltså) säger ju att det är melantoninet som spökar och inte riktigt kommer igång på vårkanten för vissa och att utevistelse i solen tidigt på dagen och en god natts sömn hjälper - eftersom hästarna "går efter klockan" eller ska vi säga "klockan går efter hästarna" här på Hjortholmen har alla överlagt och bestämt (hästarna alltså) att ca 3 veckor innan vårdagjämning ska man komma ut en hel timme tidigare.

 

Lagom till vårdagjämningen ska man komma ut ytterligare en timme tidigare. 

Jag behöver inte ställa klockan. Indy drar tänderna i träväggen klockan 06.20 och Dante gnäggar EXAKT kl 06.45. Då är man lite sen!

Jag tror det var 2009 som hästarna började gå ute dygnet runt från den 5 april...jag undrar om det blir så i år?

 

Klicka på bilden så kommer Ni in på HRTV!

Keep On Equus All och jag hoppas vi ses på FLYINGE den 6 april!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln