Allt vänds upp & ner

Vintern var rätt tunggrudd här på Hjortholmen, regn, regn och åter regn. Det var lika slitande på hästarna som på oss små människor minsann.
Ibland kan det kännas som om "någon eller något" har börjat jaga en med blåslampa för att se hur mycket man kan hinna och orka med. Livet med familj och nära & kära kan få vändningar man "bara hör om" och vips så var det vår!
Att kunna ta ett djupt andetag och känna in dagen krävs lite finurlighet och bestämdhet och ibland som kommer det av sig självt när man slår upp ögonen och blickar ut till ett grönt kvittrande liv genom fönstret.

Våra kurser har behövt bli flyttade en månad framåt. Ett något större projekt har lagts fram så resor har blivit framflyttade och hästar behöver komma in på Hjortholmen för Er fantastiska elever.

Nya datum för vår exklusiva Join-Up® clinic blir 5-8 juni och vår omåttligt populära teori helg med Häst Psykologi blir den 14-15 juni. Vårt Ponny Camp Extravaganca blir veckan innan skolorna börjar och INTRODUKTIONS KURSEN förläggs i SEPTEMER då tiden passar bättre för Er som satsar på det Stora!

VÄL MÖTT kärt Folk! Med förhoppning att VI SES under 2014!

Krama Nära & Kära - Hylla Dagen - Andas & Kom Väl Hem
Vårlig Hälsning

CI Ann Lindberg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln