Hur man tränar "the human"...

Vi stod och åt i lugnan ro, där vid vårt höhus. Innan vi går in på mer förfinade hjälper får jag nog kommentera de här "höhusen". Gräs, gräsätare, vad mer behöver jag säga? Tro tusan att dom behöver uppfinna en massa när de sätter staket i vägen så man inte kan gå och äta där man vill! Första beviset på att "the humans" inte har tänkt igenom allting till 100%! Nåväl, så stod vi där och lyssnade på vad de hade att säga idag. -Jag förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta något som passar honom, säger Tantann. Han är sned i muskulaturen och köper icke det jag provar, utbrister hon. Lyssna nu på mig, jag har själv läst studien om "the humans" och det är ÖVER 65% utav Er som har sneda bäcken. Visa mig en människa som är helt jämnt musklad! För det andra så får jag aldrig följa med till affären och shoppa. Jag kan definitivt berätta vad som INTE funkar men det är verkligen till att gå ifrån allt som har med sunt förnuft och tro att JAG vet vad som finns i afffärerna - jag har aldrig varit där! Då får man stå sitt kast, även om det är på min bekostnad med jämna mellanrum..
Jag råkade också höra att Tantann upplevde att jag mår mycket bättre efter att jag fått lillfinskans behandling. Det sticker till och sen andas människorna ut och bara står där. Det är först en liten pirrande känsla, sen kollar jag med ena örat om de håller sig lugna och sen kan jag slappna av. Ni vet, man måste ha FULL FOKUS på de där tanterna, i synnerhet om de bundit fast en i sig med en lång lina och nålar i händerna. Men man står helt stilla, låser ett öra stenhårt på den med nålarna, lutar sig lite mot den som håller i linan bara för att se till så att de inte vågar flytta sig - sen gör tanterna som man vill. Åter igen måste jag få lov att opponera mig mot alla dessa alternativa behandlingar och veterinärer i ända - hade man bara presenterat ALLA behandlingstyper hade jag kunnat välja ut den jag ville ha. Men nix, de ska tömma plånboken, vara griniga på morgonen för att de inte sover ordentligt och gå och dra fötterna i gruset. Jag menar, ryck upp Er! Hur svårt kan det vara?
Nu har jag fått en ny gummigrej i munnen - jag har nog snart listat ut vad den är till för.
När vi hade vår stund idag höll Tantann den där blinkande och ringande saken i ena handen och skulle sen försöka styra mig med den andra. Vad var det jag sa - de har ingen simultankapacitet över huvud taget. Jag påpekade om och om igen att hon måste höra vad jag säger och sätta fötterna där jag vill, men icke! Jag sa höger - hon sa vänster. Jag sa stopp - hon sa framåt. Ingen feeling i den tanten inte! Jag gjorde till slut en avledande manöver genom att spänna upp mig och spetsa öronen in i skogen. Hon trodde nog att hjorten precis dykt upp (den hade varit där hela tiden vilket jag påpekade i början av vårt pass....) och Tantann slappnade av. Se, jag har lärt henne det. Så fort jag spänner mig lite eller tittar åt ett annat håll ja då slappnar hon av och tar en djup suck. Så enkelt är det att tagga ner tanter. Så kan man i lugn och ro slappna av själv och få en extra kelstund. För övrigt avslutades sessionen idag med en tur runt huset - som om jag inte haft täcke som gått upp förr, skulle hon envisas med att ha hängande remmar runt bakbenen (suck ) och ovanpå det utbrista: Vad duktig han är! Kan tyvärr inte säga det samma om henne....än. Fick höra på FB att både ni Tinkers och Lippizaner tränar människor väl - skicka Era tips så smyger jag upp dem här på min blogg!  KEEP ON EQUUS ALL!

Akupunktur kallar dom det för
Akupunktur kallar dom det för
Dom kallar det för NOVA BETT - kunde Tantann ordnat från första början....
Dom kallar det för NOVA BETT - kunde Tantann ordnat från första början....
Förstår inte varför hon ska hålle emot så dant!
Förstår inte varför hon ska hålle emot så dant!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln