Hon kan om hon vill

Det kan inte vara lätt att vara människa! Vi har ju nu fått en ny konstelation i den såkallade flocken och jag har försökt förklara för Tantann att jag har en Plan. Jag och killen bredvid har en överenskommelse förstår Ni. Han har koll på den gamle och jag har koll på den unge. Om nu "the humans" får för sig att motionera (ja, dom gör det nästan varje dag och av någon outgrundlig anledning ska vi hjälpa dem..) så har de ju helt missat min Plan. Hur ska jag kunna ha koll på den unge om de lämnar honom hemma med killen bredvid? Och eftersom det är jag som har lovat att ha koll på killen bredvid - ja, det förstår väl alla med lite sunt förnuft att det aldrig kommer att gå!
Vägen här utanför där jag bor finns en genväg genom skogen alltså närmsta vägen hem om man inte envisas att ta vägen, där för övrigt en massa motorfordon befinner sig i tid och otid. Jag ser den klart och tydligt men är inte så säker på att Tantann har lika bra syn som jag, hon har ju trots allt glasögon..hur som helst så försökte jag och den gamle att ta genvägen hem både i går och i dag. Den gamle brukar fråga: -Ska vi? Självklart ställer jag upp på en äldre herres önskningar. Då blir det ett fasligt liv på tanterna som gör allt för att man ska tappa balansen. Det må så vara att jag har 4 ben men någon måtta på det får det väl ändå vara. Jag berättade ju för Er häromdagen hur man lugnar ner tanter. Nu har Tantann lurat mig TVÅ gånger! Jag kom liksom lite av mig när hon började sjunga och klia mig på favoritstället bakom örat. Först satt hon på och sen stod hon bredvid. Detta var jag inte beredd på och promenerade glatt med en bit. Attans!
Som Ni vet så bröt jag ju benet när jag var liten. Min högra skuldra är något högre än den vänstra. Tantann ojar sig över vilka övningar vi ska hitta på tillsammans. Jag tror att det är för att hon slogs med en TORV bal och själv bröt benet för något år sedan. Hon förstår ju inte bättre och tror att JAG har problem med detta. Inte jag - hon! Tanten är sned och ving (jag tror det har med åldern att göra) och behöver uppenbarligen något att hålla fast sig i - dom kallar det för sadel. Vilket påhitt! Jag kör gärna La Naturell. I och för sig så är jag rätt förtjust i de där fluffiga täckena hon kommer med på kvällarna. Jag brukar gäspa för att visa min uppskattning. Sen har hon ett ESS i fickärmen när hon kommer med "den lilla svarta" både före och efter hennes motionsrunda. Det gör att jag blir helt dåsig och kan slappna av. Det kallar dom för Back on Track. Passar en kille som mig ;) 
I går hade hon missat det där med TIDEN totalt. Hon verkar inte ha förstått att det blir mörkt redan kl Eftermiddagsmaten varpå hon uppmuntrade mig att trava på i mörkret. Jag menar HUR tänkte hon nu? Ovanpå allt hade hennes ena öga börjat lysa så att där blev en strimma mitt framför näsan på mig. OM ni bara visste vad jag får vara med om. Jag hörde henne säga "ååh vad duktig han är, han kommer att fixa strålkastarna i Stockholm. Jag har som sagt var inte en aning om vem Stockholm är. För övrigt ska jag sköta stället här i helgen. Hoppas hon inte glömmer att öppna grindarna så att jag kan ha koll och följa min Plan!
KEEP ON EQUUS ALL 
 

Mitt fina ärr - I am a Warrior!
Mitt fina ärr - I am a Warrior!
Mina plattor och Tantanns skruvar
Mina plattor och Tantanns skruvar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln