Hur tänkte hon nu?

Jag är helt säker - Tantann har blivit både färgblind och mer glömsk än vanligt! Det händer att den andra tanten tar in mig och kompisen willevanilj - men tantann dyker alltid upp och sköter min dagliga ranson av TLC. Men icke förra fredagen! Jag vet att det är skillnad på dagar därför att min polare Kidde är bara hemma på helgerna. Nog om det, Tanten var väck! Jag stod där och klippte med öronen och kikade ut lite då och då. Men det var vaniljens tant som pysslade om mig. Nu har jag en vag aning om att jag sa till Tantann att hon behövde förkovra sig mer om det här med hur vi hästar fungerar men att göra det mitt i all planering inför mitt stora framträdande var ju att ta i! Jag fick däremot möjligheten att visa för vaniljekillens tant att jag är en ypperlig mästare på att uppföra mig! Jag visade henne hur man går och står och för sig om det kommer en vacker dam i skogen. Egentligen så är det ju det omvända - som Ni säkert förstår är det jag som Tar Hand Om Tanterna - men jag kan inte säga det högt. Då hade de väl blivit alldeles till sig!
När hon väl kom hem igen (hon är så förbaskat "direkt" efter de där turerna med cowboyen så hon skrämmer sig själv) ja, då tar hon vaniljekillen till paddocken istället för MIG! Hur tänkte hon nu? Jag har försökt med både små och stora bokstäver att förklara för henne att övning ger färdighet. Sitta och lira runt på en pilatesboll ger ingen som helst feeling för mitt attribut! Men att ta fel på vanilj och mustang är för mig fullständigt oacceptabelt!
Jag har satt upp en önskelista till Tantann inför julen också - man ska ju inte vara dum och eftersom hon alltid påpekar hur intelligenta vi hästar är, så får hon skylla sig själv.

Indys lista till Tomten:
En GPS att sätta på Tantann (så jag vet vart hon håller hus!)
En egen iPhone (hur ska JAG annars kunna blogga?)
En sadel som kan gjutas efter min kropp (hur svårt kan det vara?)
3 nya kompisar (helst ingen vit - de sticker ut och tror dom är något!)
Fjärrkontroll till grinden (vill jag sova inne i boxen så vill jag!)
(Killen i hagen bredvid har försökt visa mig hur man tar tag i plasthandtaget och lyfter av grinden - men han är ju inte lika intelligent som jag!)

Föresten träffade jag en människokompis idag. VI har inte träffats på flera år. Han berättade att hans häst Sigge hade samma sjukdom som jag (ingen aning om vad han pratar om..) och att han tyckte att jag var snygg som sjutton. I KNOOOOOOOW!
I morgon ska jag ut med grannflickan, bara så ni vet!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln