VARNING VARNING VARNING!!!!!! I Stockholm finns EN MYCKET FARLIG SAK!!!!!!! Det luktar jättekonstigt! Dom kallar det för "REN" - Observera att detta är det absolut farligtaste som finns - i Stockholm!

loading...

Titulerar mig numera Världsvan!

Egentligen har jag hur mycket som helst att berätta..En grön bil dök upp, jag blev inställd i detta monster i hur många timmar som helst. När dörren öppnades såg världen helt annorlunda ut! Andra hästar, andra lukter, andra människor. Ingen som föreberett mig på detta! Men sen kom Tantann - då kändes det lite mer "hemma". Sen dök kusinerna upp - dom ser ut precis som jag. Dom leker precis som jag och dom tänker precis som jag. Då var det ännu mer hemmakänsla. Men sen skulle jag gå in i en sån där låda igen...med en grinig kusin. Glöm det! Hur tänkte dom nu? Eftersom jag har shivering så kan jag inte vara fastbunden. Ni förstår, helt plötsligt lyssnar inte bakbenen på mig utan kör sitt eget race. Då är det UBERVIKTIGT att jag kan höja och sänka halsen och låta bakbenen ta en liten tango i framåtläge. Nu är ju Tantann rätt snabb på att "höra vad jag säger" så hon skickade iväg kusinen till FRIENDS ARENA själv. Tack för den! Sen kom hon med en sån där lite större låda - en enmans limousine - överkomligt för en mustang av min kaliber. 
Nu säger jag bara - WOW! Jag blev instoppad i lådan och när det öppnades igen såg det än en gång HELT ANNORLUNDA UT! Har bara i mina drömmar sett så många hästar - över 300 stycken! WOW! Och allt var betong. Det låter helt annorlunda när man går på betong - visste Ni det? Jag menar, jag är ju mustang, försökte berätta för alla de andra hästarna att jag listat ut det här med EKO - där var en helt del Beserwisers på Friends Arena som påstod sig veta detta redan (men jag såg nog hur skraja de var med jämna mellanrum!!!) men jag är ju inte sämre jag inte! Har man varit i Gnesta så är man världsvan! Hur som helst - jag ger Er ett bildspel - det är ju trots allt så jag ser världen! Tantann fick hålla mig under intensiv bevakning under dagarna på Friends. Att byta mat och vatten så där hur som helts passar inte min magkultur! Men där var Kicki (hon med det röda ljuset - det är ljuuuuuuuvligt för en mustang kropp!) och där var Alex veterinären (som jag i och för sig jagade ur boxen en gång - men bar EN gång!) och sen kom min allra egen lilla Rebecka och kliade mig i örat! För övrigt promenerade jag in på en JÄTTE ARENA med polarna från storstaden - 3 hela gånger. Sen tyckte jag att äventyret räckte. Då kom Kidde Kiddson och hämtade mig och Tantann. Jag sov hela vägen hem (vilka avstånd de har i det här landet!). Jag har fått en ny tjej - Fauve är Bara Min! Och - eftersom jag numera är världsvan tänkte jag ta mig en tur till Göteborg nästa år och sen ska jag nog julshoppa i Stockholm nästa år med! Galopp på Er och KEEP ON EQUUS ALL 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln