Stora och små äventyr!

Tiden den bara rusar iväg! Och helt plötsligt var det vår! Jag får be Er alla om ursäkt - jag fastnade på Facebook och även om jag hade bloggen i bakhuvudet kom jag aldrig så långt som till inloggningen ;)  
Här på Hjortholmen blir det tystare och tystare..ett par kära vänner har galopperat vidare till Horse Heaven och några inackorderingar har flyttat uppåt landet och utomlands. 

Efter det stora äventyret i Stockholm (som Indy har berättat om) fick jag sätta mig på kontoret och komma ikapp mina studier. Innan jag visste ordet av det så var det dags för en ny termin och just nu sitter jag med en uppsats med överskriften:
HÄSTENS LÄRANDE - Vem bär ansvaret?
Jag har varit iväg på ett par föreläsningar under våren men avstått från att ha kurser eller demonstrationer. Det är alltid lika svårt att avväga vad som är viktigast för stunden när man är egenföretagare. Men jag vill verkligen förkovra mig och bli än bättre på det jag gör - så studierna får gå lite lite före företaget för ett tag i varje fall!

Det är inte många dagar kvar till 80 ÅRS KALASET! Tjoho vad det ska bli alldeles alldeles underbart att komma till Flag is Up Farm igen. Jag hade i och för sig förmånen att umgås med både Monty och mina kära kollegor förra helgen nere i Tyskland på German Tour, men det är något alldeles speciellt att gå in genom de stora grindarna och följa rosenallén ner till FIUF.

För att fortsätta dryfta om mig själv ;) så fick jag idag en bokning ner till PUSTAN i Ungern. Lika mycket det är TJOHO! Min goda vän och kollega Kata Pataky, CI i Ungern ska ha en 5 dagars unghästubildning med sina elever. Detta ser jag fantastiskt mycket fram emot! Sist jag var i Ungern var 2008 med Monty. Då flög vi in sen kväll - demo hela dagen - och sen tidigt flyg hem nästa morgon. Så det ska bli spännande att se hästarna på Pustan denna gång!

För övrigt är den gamla enaxlade bojsläpan lastad med rundpaddocken och jag och Hugo (bilen alltså!) drar upp till norr om Borås inför en Halvdags Demo den 1 maj. Alltid oerhört välkomnande och varmhjärtat när ridskolor bokar in mig! Jag tror jag har lika god tur denna gång och kan ta med mig en ridlärare in i rundpaddocken - de har kunskap ut över gränserna, den saken är säker! Nu när jag har fått en Selfie Stick så blir där säkert ett och annat foto taget :)

KEEP ON EQUUS ALL
så hörs vi efter 1 maj!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln