Tack Stålemara Gård 

I lördags var det officiell invigning för rundkorallen! Ann Lindberg höll en Clinic med Monty Roberts Join up som ledstjärna. Solen log mot oss och hästarna trivdes samtidigt som de tvåbenta deltagarn I lördags var det officiell invigning för rundkorallen! Ann Lindberg höll en Clinic med Monty Roberts Join up som ledstjärna. Solen log mot oss och hästarna trivdes samtidigt som de tvåbenta deltagarn

Ibland har man helt enkelt tur med vädret! Den 3 oktober bar det iväg långt (!) ut mot kusten efter Karskrona i Blekinge. Och där bredde havet och landet ut sig för mina ögon - vilken vacker syn! Veronica & Fredrik gav mig den äran att inviga deras fina rund paddock och med ett 20 tal hästfantaster bjöd 4 fina hästar upp och visade oss hästens tysta språk EQUUS!
Jag vill sända ett STORT TACK till både hästägare och publik för att just Ni förgyllde våran dag!
Sänder ett extra varmt TACK till Margaretha Borelious som tog foto och körde mig både fram och tillbaka! Tänk, när man är lite likasinnad så rinner tiden iväg, goda skratt, fin eftertanke och många nyttigheter under denna STRÅLANDE oktoberdag i Blekinge!

FOTO: Margaretha Borelious
FOTO: Margaretha Borelious

Dagens TIPS blev: HA ALLTID KUL MED DIN HÄST - är det inte roligt så ÄNDRA på det! Alla hästar "pratar EQUUS" men med olika egenskaper och personligheter är inte den ene den andre lik :) Inte ska man känna att man har problem bara för att träffa Hästpedagogen Ann, nej, ju MER KUNSKAP man har - desto ROLIGARE har man ihop! Ju bättre jag är med TIMING & EFTERGIFT desto mer Harmoni & Balans!

FOTO: Margaretha Borelius
FOTO: Margaretha Borelius

Missade du mig? DÅ har du chansen att möta upp på RONNEBY HORSE CENTER den 25 Oktober! Jag håller en föreläsning 1 1/2 timme och sen efter lunchen har vi 4 fina häst stjärnor som visar på hästens tysta språk, gör Join-Up® och så långlinar vi lite och ser hur hästen är höger eller vänsterhänt, hur jag kan stötta min häst och hur VI kan ha ROLIGT IHOP! 
Väl Mött & än en gång TACK Blekinge!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln