KUNSKAPSBANKEN!

Tänk, ju mer man lär destu mer inser man hur mycket man har att lära! Här har vi samlat kollegor och samarbetspartners runt om i både Sverige och utomlands. Denna skara av hästälskare har enorm kunskap, många specialiserade på just sin nisch.

Tack vare varandra kan man bolla ideér, diskutera svårare fall, stötta varandra mentalt och arbeta tillsammans. Det är också tack vara alla hästägare runtom i världen som gör oss till bättre lärare, tränare, coacher och människor. Denna bank är fylld med människor som har EN sak gemensamt: Traumafri träning!

                                FYLL DIN BÄGARE!

 

 

DAN WILSON - Proffstränare & Ryttare

Det finns bara en Dan. Dan Wilson är snäppet efter Monty Roberts den alla MR instruktörer ringer för att få råd och tips när det gäller psykologisk träning och rehabilitering av hästar. Dan är en enastående proffsryttare och har en feeling få kan drömma om.

 Läs Hästfocus artikel om Dan Wilson här!

  www.dan-wilson-cornwall.co.uk

Sara Hiller - Certifierad Monty Roberts Instruktör sen 2014 även Level 2 Ridlärare i Sverige. Sara finns i Stockholmstrakten. Kika in på Saras hemsida:

www.sveahastkraft.se

OLSERYDS GÅRD - LÖSDRIFT HOS MALIN REHNBY

 

Malin Rehnby - en erkänt duktig hästmänniska, ryttare och uppfödare erbjuder lösdrift för ett antal hästar from hösten 2011.

Hästpedagogen önskar Malin lycka till och kan varmt rekommendera Malins tjänster.

Malin Rehnby är Inroduktions elev till Hästpedagogen/Monty Roberts.

www.olserydsgard.se

KELLY MARKS - INTELLIGENT HORSEMANSHIP

Kelly "sprang på" Monty Roberts på en bensinmack i Frankrike i slutet på 90-talet och det var början till ett fantastiskt samarbete. 
För mig är Kelly en enastående hästmänniska och företagskvinna. Hon står mig varmt om hjärtat och stöttat mig genom både min utbildning hos Monty Roberts men även i mina studier i sociologi och beteendevetenskap.

www.intelligenthorsemanship.co.uk

Vill du se Kelly IN ACTION så ska du titta på hennes dokumentär från Namibia.
Wispering the Wild
https://vimeo.com/33062665