Från Lövånger i norr till Mezjöhedjes i söder är det nu dags för mig att spenderar resteterande tid av 2016 tillsammans med mina älskade hästar. De närmaste 3 åren studerar jag Beteendevetenskap på universitetet. Vi ses under sommarmånaderna!

KEEP ON EQUUS ALL

DEMONSTRATION MED Hästpedagogen Ann Lindberg!

HÄSTENS TYSTA SPRÅK
EQUUS!

VI VILL BOKA!

HELDAG -för Er med Egna hästar!


En DEMOdag kan med fördel läggas en HEL DAG. 6 hästar arbetas med under dagen. Företrädesvis görs Join-Up® med alla hästarna som leder oss till träning och visning av hur

hästarna kan tex lära sig att stå, gå och ledas med inskolning i Duallygrimman, ev. Långlining session, att lära hästen inte vara rädd för saker och ting, stå still vid uppsittning, hur jag lägger upp en lastträning, hur jag tränar inför hovslagaren och veterinären, hästen har blivit för svår för att ridas eller hur jag använder mig av Join-Up® vid ridning etc etc. Vi kartlägger hästens språk EQUUS och får svar på våra frågor hur hästen faktistk uppfattar oss och tänker. Hästarna Ann arbetar med är ERA hästar, vi tar inte med några. Uppskattat med en föreläsning på FM och arbete med hästarna EM!

 

Priser:

Föreningar: 6000kr + reseersättning & ev boende - överskott av biljettförsäljning går oavkortat till föreningen.
VIDARE TILL INFO & BOKNING!

 HALVDAG - den mest populära!

Vi kommer till Er med rundpaddocken och arbetar och visar konsten i Join-Up® med Era hästar. Vi arbetar med 4 hästar och ser hur hästens språk fungerar i praktiken när de kommunicerar med människan. Lika uppskattat på ridskolor som i privatstall och gymnasier! En demonstration tar ca 3 1/2 timmar inkl fikapaus. Detta blir en HALV DAG & brukar passa ridskolor alldeles utmärkt! Hästarna är ERA hästar, vi tar inte med någon.

 

Det går ALLTID att komma med önskemål och förslag på hur just NI skulle vilja ha Er halvdags demonstration!  

Priser:

Föreningar: 3500kr + reseersättning & ev boende - överskott av biljettförsäljning går oavkortat till föreningen.

 VIDARE TILL INFO & BOKNING!

Den Naturliga Hästen - Föreläsning

 

Föreläsning för privatstall, ridskolor och naturbruks
gymnasier.
En 3 timme lång föreläsning om samarbetet mellan häst och människa, HUR lär hästar och VARFÖR? Vad vet vi och vad kan vi göra bättre? Hur vet man om man är på rätt väg, om hästen mår bra och hur kan det bli ännu roligare tillsammans med hästen?
Evidensbaserad och Intressant föreläsning med uppmuntrande inslag!

 

Priser:

100kr/person MINIMUM avgift 1800kr.

Plus reseersättning & ev logi.

VIDARE TILL INFO & BOKNING!